03 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 17 bin 271 TL taksitle 2 milyon TL konut kredisi veriyor!

Ziraat Bankası'ndan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 17 bin 271 TL taksitle 2 milyon TL konut kredisi veriyor!

Kredi faiz oranları adeta zirve yaparken, yeni bir konut sahibi olmak isteyenler de en uygun konut kredisi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ziraat Bankası 17 bin 2716 TL taksitle 2 milyon TL konut kredisi fırsatı sunuyor. İşte Ziraat Bankası konut kredisi detayları...



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) uygulamış olduğu faiz politikaları, kredi faiz oranlarında da önemli değişikliklere neden oldu. Söz konusu bu durumla birlikte özellikle konut kredileri alanında ciddi değişimler yaşandı.


ZİRAAT BANKASI'NDAN ORTAK KONUT KREDİSİ


Yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı konut kredisi faizleri için Ziraat Bankası'ndan müjde geldi. Birden çok kişinin bir arada kredi kullanabilmesine imkan sağlayan Ortak Konut Kredisi kampanyası kapsamında düşük taksitlerle konut kredisi kullanılabiliyor. Ziraat Bankası ortak kredide az 2, en fazla 5 kişi bir araya gelip konut kredisi kullanabilecek.

Özellikle aile bireyleri arasında ya da arkadaşlar arasında popüler bir seçenek olarak belirtilen ortak konut kredisi ile ödenecek taksit tutarları düşüyor. 

Peki Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl kullanılır? Ziraat Bankası ortak konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? 2 milyon TL'lik ortak konut kredisinin aylık ödemeleri kaç TL? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ziraat Bankası ortak konut kredisi ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası ndan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 17 bin 271 TL taksitle 2 milyon TL konut kredisi veriyor!

120 AY VADEYLE 2 MİLYON TL

Söz konusu bu yeni kredi paketi ile, normal şartlarda aylık 86.358,71 Türk Lirası şeklinde olan taksitler, 5 kişinin ortak ödemesi ile 17.271,74 Türk Lirası'na iniyor.  

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre yapılan kredi başvuruları, Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı ekspertiz firmaları tarafından düzenlenen ekspertiz raporlarına göre değerlendiriliyor ve BDDK'nın belirlemiş olduğu maksimum kredi tutarlarına göre kullandırılıyor. Ayrıca, söz konusu bu krediyi kullanan bireyler için hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası gibi teminatlar da sunuluyor. Gerek görüldüğü durumlarda kredi kullanacak olan vatandaşlardan ayrıca ek teminatlar da istenebilmektedir.

İş Bankası'ndan son 8 gün uyarısı geldi! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanlara tam 7 bin 500 TL yatıracak!

Merkez Bankası'nın faiz kararına 2 gün kala mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika banka banka aylık getiri!

Gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi! Bu tarihe dikkat!


Geri Dön