14 / 05 / 2024

Zirve sonrasında euro/TL yükselişe geçti!

Zirve sonrasında euro/TL yükselişe geçti!

Euro/TL haftanın dördüncü işlem gününe 16,25 liradan başlarken Antalya zirvesi sonrasında atak yaparak 16,40 lira civarında işlem görüyor.



Euro/TL son 5 sene içerisinde en yüksek seviyeye 18 Aralık 2021 tarihinde 18,757 seviyesi ile ulaştı ve  bir rekora imza attı. Euro/TL son zamanların en yüksek seviyesini geçtiğimiz haftalarda, 24 Şubat 2022'de, 16,23 seviyesi ile görürken, yukarı yönlü hareketine devam eden euro kuru güne 16,25 bandında başladı. Antalya zirvesi sonrasında yükselişe geçen euro/TL alış fiyatı 16,27 civarında, satış fiyatı ise 16,40 seviyesinde.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Beklenen yükseliş gerçekleşti! Euro/TL 16 lirayı geçti!

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Dolar alev aldı: 15 liraya son bir adım!

Benzin ve mazota yine zam mı geliyor? Kritik açıklama geldi...

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön