Ziya Yılmaz: Ev değil yaşam tarzı satıyoruz!
Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, markalı konutların alıcılara sadece bir ev değil, içindeki havuzu, açık yürüyüş alanları ile bir yaşam biçimi sunduğunu belirtti...
Deprem sonrasında sağlam zeminli bölgelerde güvenilir müteahhitlik firmalarının sattığı projelere ilginin arttığını söyleyen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, markalı konutların alıcılara sadece bir ev değil, içindeki havuzu, açık yürüyüş alanları ile bir yaşam biçimi sunduğunu vurguladı.
Gayrimenkul sektöründe 1990'lardan beri çok sayıda konut ve çarşı üretimi gerçekleştiren Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, markalı evlerin alıcılara bir yaşam biçimi sunduğunu söyledi. Yılmaz, markalı projelerin, yürüyüş yolları, gezi alanları, açık ve kapalı yüzme havuzlan, sauna ve duşlar, güvenlik sistemleri, otoparkları ve rekreasyon alanlarıyla, insanlara yalmz "başlarını sokacakları bir ev" değil, adeta bir çevre, bir yaşam şekli sunduğunu vurguladı. Ziya Yılmaz, özellikle depremden sonra sağlam zeminli bölgelerde tanınan ve güvenilen müteahhitlik firmalarının inşa ettiği evlere olan ilginin artığım kaydetti.
Projelerinin seçkin alıcılarla buluşması bir tesadüf olmadığını dile getiren Yılmaz bunun nedenlerini şöyle açıkladı: "Cesur ve yenilikçi bir yaklaşımla planlanan projelerimiz, üstün mühendislik çözümleriyle hayata geçirilir. Dünyaca tanınmış mimar ve mühendislerin imzasını taşıyan, yerli ve yabancı uzmanların katkılarıyla şekillenen binalarımız, içinde yaşayanlara maksimum konfor sunuyor."
Taşınamayanı taşınır hale getirecek 1989'da ilçe olan Kağıthane'nin ilk markalı konutları, bir yıl sonra Dap Yapı tarafından üretilen Şelale Evleri olduğunu anlatan Yılmaz, "2000'li yıllara gelindiğinde Ümraniye'de şelale konseptini devam ettirdik. Olgunluk döneminin eseri olan Dragos Royal Tovvers ise sektörün en prestijli projeleri arasında sayılmakta. Maltepe'de konumlanan Royal Center, Dalga, Burgu ve Tango kulelerinin ardından Çağlayan'da Z Ofis adıyla ilk ofis projesini başlattık ve yanında Bumerang Ofis'i hayata geçirdik" diye konuştu. Müşterilerine farklı seçenekler sunmak için taşınamayanı taşınır hale getirebilecek yeni modeller üzerinde çalıştıklarını söyleyen Yılmaz, "Bu tür modeller, gelirini maksimize etmek isteyenler için çeşitli finansal alternatiflerdir. Körfez'de biriken sermayeyi Türkiye'ye çekmek adına çeşitli modeller denenebilir" dedi. Yılmaz, tüketicilere konut alırken bugünü deyarını satın almalarını ve geleceğe yönelik projelerde konut sahibi olmalarını önerdi.
"Dubai ve İran'dan teklifler alıyoruz"
Gayrimenkul sektörünün, sermaye piyasaları ile yakınlaşmaya ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Yılmaz, "Dolayısıyla bu tür açılımları destekliyorum ve Körfez sermayesini Türkiye'ye çekecek projeler üzerinde çalışıyoruz; gelecekte yatırımcı müşterilerimize sunabilmeyi isteriz. Projelerimiz başta Arap ülkeleri olmak üzere pek çok Ortadoğu ve Avrupa ülkesinin takibinde. Dubai ve İran'dan teklifler alıyoruz. Bazılarıyla ortak projeler geliştirebiliriz" açıklamasını yaptı.
Dünya