09 / 05 / 2024

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.



Pandemi döneminde değişen beklentileri 'Sağlıklı Ev' konsepti ile karşılayan DAP Yapı bu kez ‘Şehirde Lüks ve Country Yaşam’ konsepti ile gündeme geldi. Ziya Yılmaz Yeni Levent'te hayata geçirdikleri projenin ayrıntılarını haberturkcom'a anlattı.

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

Verilen bilgilere göre, gayrimenkul sektörü kimi zaman pandemi, kimi zaman da küresel ekonomik kriz gibi koşullardan etkilenirken, sektördeki arz-talep dengesi ve beklentiler de değişime uğruyor. Yaptığı açıklamada son dönemlerde tüm dünyada gayrimenkule ciddi bir yöneliş olduğunu dile getiren DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz tüketicinin çıkan fırsatları değerlendirmek istediğini söyledi.

Ziya Yılmaz ayrıca emtia fiyatları sebebiyle inşaat maliyetlerindeki artış ve özellikle pandemiden sonra eksikliğini daha net hissedilen geniş yaşam alanlarına sahip, günlük ihtiyaçlara cevap verecek nitelikli konutlardaki arzın olmayışı gibi etkenler sebebiyle bu talebin artarak devam edeceğini düşündüğünü söyledi.


Geri Dön