10 / 05 / 2024

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.



ŞEHİRDE 'COUNTRY' KONSEPTİ

Yaptığı açıklamada değişen tüketici beklentilerini düzenli olarak analiz ettiklerini, her proje için binlerce kişiyle yapılan yüz yüze görüşmelerin sonuçlarını bilimsel verilerle harmanlayarak proje geliştirdiklerini dile getiren DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz Çekmeköy’de başladıkları, Nişantaşı’nda devam ettirdikleri sağlıklı ve lüks ev standartlarını şimdi bir üst kademeye taşıdıklarını söyledi. Ziya Yılmaz açıklamasında, Yeni Levent’te ‘Şehirde Lüks ve Country Yaşam’ standartları olarak güncellediklerini belirterek, öncü bir yaklaşımla, lüksü doğayla buluşturan, şehirde country hayat konseptini, sektöre kazandırdıklarını ayrıca sağlıklı ev ile country tarzını birleştirdiklerini söyledi.

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

SAĞLIKLI AMA LÜKS, DOĞAL AMA KONFORLU

Yaptığı açıklamada özellikle pandemiden sonra nitelikli konutlara ihtiyacın çok arttığını kaydeden Ziya Yılmaz pandemi etkisi, sağlık konusunu hiç olmadığı kadar öne çıkarırken, lüks anlayışında da bunun etkilerini gördüklerini söyledi. İnsanların artık, doğayla iç içe ama şehir merkezinde; bir yandan doğanın iyileştirici etkisini arzuladığını, diğer yandan da şehirli hayatın sosyal olanaklarını sonuna kadar yaşamak istediğini söyleyen Ziya Yılmaz, altın üçgen olarak adlandırılan Beşiktaş, Levent ve Maslak hattının tam kalbinde konumlanan Yeni Levent projesi de bir yandan iş merkezlerinden kültür sanata, eğitimden sağlığa ve alışverişten eğlenceye kadar, şehrin tüm zenginliklerine aynı anda erişim imkanı sağlarken; diğer yandan öbür projelerimizden farklı bir şey yaptık ve country tarzı bir yaşam geliştirdilerini söyledi. Yaptığı açıklamada 5 bin 500 hektar büyüklüğündeki Belgrad Ormanı manzarasına sahip ortamda müstakil, bahçeli, bahçe villa konforunu çatı villa denilen evlerle sağlayarak lüksü doğayla buluşturduklarını söyleyen Yılmaz Çekmeköy'deki projenin tamamının, Nişantaşı'ndaki projenin yüzde sekseninin, Yeni Levent'teki projenin ise yüzde kırkının satışının yapıldığını da kaydetti.

Ev alıp satacaklar aman dikkat! Konutta yanlış beyana ağır ceza kesilecek!

Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Milyonlarca tapu sahibi aman dikkat! 2023 yılı ödemeleri için geri sayım başladı, bunu yapmayan yandı!


Geri Dön