18 / 05 / 2024

Zor durumlar için kenarı ne kadar para konulmalı? İşte detaylar

Zor durumlar için kenarı ne kadar para konulmalı? İşte detaylar

Ekonomik istikrarsızlık dönemlerinde, acil durumlar için tasarruf oluşturmak hayatî bir önem taşıyor. Finans uzmanları bu biriktirme miktarının evlerin gelirleri ve harcamalarına göre değişebileceği düşünülüyor...



İş güvenliği önemli bir detay hâline geliyor..

Transition Planning’in Finansal Planlama Başkanı ve Genel Müdürü Niv Persaud, bireysel acil durum fonlarının yeterli miktarının işsiz kalma durumunda mevcut geliri ne kadar süre değiştirebileceğine bağlı olarak değişebileceğini belirtti. ABD ekonomisindeki resesyon tehditlerine rağmen işsizlik oranı nisan ayında %3,4 ile son 50 yılın en düşük seviyesine ulaştı. 

ZipRecruiter anketine göre, aralık ve ocak ayında işten çıkarılanların yaklaşık %55’i ocak ayının sonunda yeni bir iş buldu. Bu anket işten çıkarılanların özellikle reklam, pazarlama, otomotiv ve teknoloji sektörlerinde yeni bir pozisyona yerleşme olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Bireyler iş güvenliğini de göz önünde bulundurarak acil durum fonlarını doğru bir şekilde yönetmelidir.

Servetinize servet katmak için yapılması gerekenler! İşte o muhteşem 4 yöntem!

Zengin olmak isteyenlerin yapması gereken 10 fedakarlık! İşte o maddeler

Altın alacaklar hemen harekete geçsin! Dünyanın en zengini tüm parasını koydu! Altın 1000 dolar düşecek!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön