10 / 05 / 2024

1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?

1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?

Euro/dolar paritesi 20 yılın en düşüşünü yaşadı ve 1 euro 1 dolara eşitlendi. Dün 17,56 TL seviyesinde işlem gören euro bugün kaç TL oldu? İşte son dakika euro/TL kuru 13 Temmuz 2022...



PİYASALARDA SON DAKİKA

Bugün piyasaların gözü açıklanacak olan ABD enflasyon oranlarında. ABD enflasyon rakamları ile birlikte döviz kurlarında hyareketlilik bekleniyor. 

Dün euro/dolar paritesindeki gelişme piyasaları sallarken bugün içi de enflasyon verilerinin sonuçları bekleniyor.

 1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?

Euro/ dolar paritesi ile ilgili bir açıklama da ;Kriz kahini Nouriel Roubini'den geldi; “2002’de ortada kriz yokken avro/dolar paritesi, 0.82 seviyesindeydi. Demek ki daha düşecek çok yer var''

Öte yandan ABD'deki gıda ve benzin fiyatlarının Ukrayna savaşından ağır bir şekilde etkilendiğini belirten Jean-Pierre, "Haziran enflasyonu artık geçerli değil. Çünkü bu ay benzin fiyatları ciddi oranda düşecek, ilerleyen aylarda daha da gerilemesini bekliyoruz" dedi. 

Avrupa’da yaşayıp Euro’ya yatırım yapan gurbetçilere kötü haber! Zamanında dönüş yapsaydınız kazanacaktınız

Dolar ve euronun eşitlenmesinin Türkiye’nin neden aleyhine olduğunu ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez açıkladı

Dolar kahini Selçuk Geçer korkutan haberi verdi: "Bunlar daha iyi günlerimiz"

20 yıl sonra dövizde bir ilk! Euro ve Dolarda bundan sonra ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön