02 / 05 / 2024

1 euro bugün ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı kaç TL? 7 Ağustos 2023 euro/TL kuru

1 euro bugün ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı kaç TL? 7 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz kurları her gün yatırımcıların odağında  olmaya devam ediyor. 7 Ağustos Pazartesi günü euro ve dolar kuru araştırılıyor. Dolar güne 27,056 liradan başlarken euro ne kadar oldu? 1 Euro kaç lira?



Döviz kurları milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru güne 27,055 liradan başlarken euronun ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki euro kaç lira? Euro/TL kuru kaç TL? 

1 EURO BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL EURO/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI KAÇ LİRA? 7 AĞUSTOS 2023

1 euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 29,614 lira, satış fiyatı ise 29,730 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0988 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda dolar/TL 27,002 TL, satış fiyatı 27,056 TL'den işlem görüyor. 

 1 euro bugün ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı kaç TL? 7 Ağustos 2023 euro/TL kuru

KÜRESEL PİYASALARDA BU HAFTA!

Bu hafta küresel piyasalar heyecanla ABD’de açıklanacak Temmuz ayı enflasyon verilerini bekliyor. Tüketici enflasyonu verileri Perşembe, üretici enflasyonu verileri de Cuma açıklanacak.

Küresel piyasalar yeni haftaya cuma günü ABD istihdam verisinin yarattığı karmaşıklık içinde başlarken, bu hafta açıklanacak verilerde Fed’in bir sonraki adımı için ipuçları aranmaya devam edecek. Ukrayna ve Rusya savaşında gerilimin tırmanması da piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. 

Asya Borsaları ya yatay ya da ekside değerleniyor. Çin CSI 300 negatif ayrışırken, Japon Nikkei 225 ve Hong Kong Hang Seng fazla değişim göstermedi.

ABD tarafında ise Cuma günü talep endişeleriyle yüzde 5 düşüş yaşanırken, Apple hissesi öncülüğünde yüzde 0,5 kayıpla kapanan S&P 500 vadeli işlemlerde bu sabah bir miktar toparlanıyor.

Cuma günü açıklanan beklenti altı tarım dışı istihdam verisinin ardından 15 baz puan gerileyen ABD 10 yıllık tahvil getirisi bu sabah yüzde 4,06 seviyesinde işlem görüyor.

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Elinde dolar olanlar o günü bekleyin! Doların geleceği seviye ayaklarınızı yerden kesecek! Bugün dolar/TL ne kadar oldu?

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Geri Dön