28 / 04 / 2024

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.



Bölgedeki yaraları sarıp, şehirleri yeniden ayağa kaldıracaklarını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, bu kampanya ile de ramazan ayında hayırlı bir işi başlatmak, büyük bir adım atmak için bir araya geldiklerini dile getirdi.

KALICI VE SAĞLAM KONUTLAR YAPILACAK

Bölgenin toparlanması için öncelikle kalıcı ve sağlam konutlara ihtiyaç olduğuna dikkati çeken Hisarcıklıoğlu, "Türkiye'nin sanayici ve tüccarları olarak burada yerimizi almalıyız. Ülke genelinde, iş dünyamızın ve hayırseverlerin desteğini almak üzere, 'İş Dünyası Konut Seferberliği' kampanyasını hayata geçirmeyi kararlaştırdık ve bu çerçevede, depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

İŞ DÜNYASI VE HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

“Tüm kaynaklarımızı bu hayırlı iş için seferber ediyoruz. 1 milyar lira nakit vererek kampanyayı başlatıyoruz” diyen Hisarcıklıoğlu,  oda, borsa, sektör meclisleri, kadın ve genç girişimci kurulları ile camianın buna dahil olduğunu ve bunların 81 il ve 160 ilçede, soz konusu kampanyanın önderliğini üstlenip, yerele yayılmasını sağlayacağını bildirdi.

Konuşmasında tüm iş dünyası ile hayırseverlere de seslenen Hisarcıklıoğlu, “Bölgeyi yineden ayağa kaldırmak için destek verelim. Hep birlikte 'El Verin Ev Yapalım.' Vereceğiniz destekle, depremzedelerin yarınlarına umut olalım” çağrısı yaptı.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Cumhurbaşkanı 11 ilde yapılacak ilk konutların temeli atıldığını duyurdu!


Geri Dön