10 / 05 / 2024

1 Ocak 2023 yeni asgari ücret! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu! Hemen bakın!

1 Ocak 2023 yeni asgari ücret! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu! Hemen bakın!

Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı en çok merak edilen konulardan biri olmuşken, flaş bir gelişme yaşandı. Analistler asgari ücret zammıyla ilgili çok dikkat çekici gelişme duyurdu. 



7.500 TL OLABİLECEK

Memur ve memur emeklileri ile SSK ve Bağ-Kur emeklileri kadar ocak zammını araştırmaya başlayan bir diğer kesim ise, asgari ücretli çalışanlar olduğu söylenerek Orta Vadeli Program hedefi dikkate alındığında ortalama bir zamma ulaşan asgari ücretin ocak ayı itibariyle ulaşması beklenen net tutarı ise, en az 7 bin 500 Türk Lirası olarak görüldüğü belirtildi.

Bankalar peş peşe açıkladı! Promosyon yarışından sonra birde bu çıktı! ING, Yapı Kredi, Garanti, TEB, Ziraat...
Altın 48 saat sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!
Dolarda kıyamete son 10 gün! Analistler açıkladı: Dolar o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön