19 / 05 / 2024

10 Eylül evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!

10 Eylül evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller tek tek sorgulanıyor. İşte 10 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!



Evde bakım maaşı yatan iller 10 Eylül 2022 hakkındaki aramalar hız kazandı. 10 Eylül evde bakım maaşı yatan iller merak ediliyor. Bakıma muhtaç, hasta veya yaşlı kişilerin evde bakımlarının yapılması, ihtiyaçlarını karşılanabilmesi için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli bir şekilde evde bakım maaşı hesaplara geçmektedir.

İşte Evde bakım maaşı yatan iller 10 Eylül 2022 listesine dair merak edilenler!

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER 10 EYLÜL 2022 GÜNCEL LİSTE AÇIKLANDI MI?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen evde bakım maaşları her ayın 15'i ile 31'ü arasında hesaplara geçmektedir.

EVDE BAKIM MAAŞI NASIL SORGULANIR?

Evde Bakım aylığı ödemeleri E Devlet üzerinden sorgulanıyor. TC kimlik numarası bununla birlikte E Devlet şifresi kullanarak giriş yapılan sistemin arama kısmına "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve butona tıklayın. Daha sonra açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar çıkıyor. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin hemen altında tüm detaylar karşınıza çıkıyor.

SMS İLE EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası ile alanlar, cep telefonlarının mesaj kısmına BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj gönderdiğiniz zaman 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Bakım ödemesinin yanında yaşlının kendisine de maaş veriliyor. Bunun için de bazı şartlar vardır ve bu şartlar yerine getirilmelidir. Yaşlılığı nedeniyle herhangi bir işte çalışamayan ve geliri olmayanlara bağlanan maaş halk arasında 65 yaş aylığı olarak da anılmaktadır.

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? İşte detaylar!

Promosyon süresi ne zaman bitiyor? Promosyon süresi bitti mi? İşte detaylar!

İslam Memiş’ten altın fiyatlarının kaderini belirleyecek açıklama! Dinlemeyen bin pişman!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön