Altın & Dolar

'10 gramını 20 gram yapabiliyor musun marifet burada' diyen İslam Memiş uyardı: Fiyatına değil miktarına odaklanın! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın almak için fırsat kollayanlara ''Fiyatına değil miktarına odaklanın' diyerek uyardı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın almak için bekleyenlere kritik açıklama geldi. Memiş ''Ben olsam altının fiyatına değil miktarına odaklanırım. Altının fiyatına odaklanmak sadece zaman kaybıdır bu saatten sonra" ifadelerini kullandı.

10 GRAMINI 20 GRAM YAPABİLİYOR MUSUN?

Altın fiyatının işin magazin tarafı diyen Memiş, "Altını fiziki olarak alabiliyorsanız alın; fiyatına hiç bakmayın, işin magazin tarafı. 10 gramını 20 gram yapabiliyor musun mahrifet burada" diyerek yatırımcıları uyardı.

EN FAZLA ALTIN ALAN ÜLKELER ARASINDA TÜRKİYE VAR!

İslam Memiş, ülke genelinde altın alımlarına dikkat çekerek ''Savaşlar var, jeopolitik gerilimler ve belirsizlikler var ama ons altın nazlanarak 2 bin 600 dolar seviyesine indi.

Ons altının bugün gerçek değeri 3 bin 3 bin 500 dolar seviyesinde. Merkez Bankaları çılgınlar gibi altın stoklamaya devam ediyor. En fazla altın alımı yapan ülkeler arasında Türkiye'de var" ifadelerini kullandı.

 

ALTIN SON 3 AYIN ZİRVESİNDE

Ayrıca Dolar bugün son 3 aylık rekorunu kırarak 34,29 liradan 34,30 liraya yükseldi. Serbest piyasada Euro​ kuru alış 37,00 TL ve satış 37,04 TL seviyesinde.

ALTIN ALACAKLAR, DÜĞÜNÜ OLANLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DİKKAT

Kar satışların önümüzdeki hafta başlayacağını aktaran Memiş, "Düğün yapacaklar, altın borcu olanlar, altın yatırımı yapmak için fırsat kollayanlar önümüzdeki haftayı değerlendirebilir.

Ben olsam altının fiyatına değil miktarına odaklanırım. Altının fiyatına odaklanmak sadece zaman kaybıdır bu saatten sonra" ifadelerini kullandı.

Harem altın canlı grafik: Ata altın fiyatları, gremse altın fiyatı ve çeyrek altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları

Dolar yatırımcısına soğuk duş! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Elinde dolar olanlar hemen bozdurup bunu alsın!