Altın & Gümüş

''10 gram gümüş alınmalı'' diyen İslam Memiş uyardı! Mutlaka yapın

Altın kahini İslam Memiş, piyasalar ile ilgili açıklamalar yaparken gümüş ile ilgili yeni değerlendirme yaptı. ''10 gram gümüş alın'' diyen Memiş, yatırımcıları uyararak mutlaka yapılması gerektiğini vurguladı. Gümüş yatırımına önem verdiğini her konuşmasında dile getiren Memiş ''10 gram gümüş alınmalı'' yorumunda bulundu

Altın kahini İslam Memiş, altın ve gümüş ile ilgili yeni değerlendirmelerde bulundu. Gümüş yatırımına önem verdiğini her konuşmasında dile getiren Memiş ''10 gram gümüş alınmalı'' yorumunda bulundu. 

İşte İslam Memiş'in o yorumu ve gümüş fiyatlarında son durum...

10 GRAM GÜMÜŞ ALIN

Altın kahini İslam Memiş gümüşe önem verdiğini ve çocuklarınızın geleceği için de gümüş yatırımı yapılabileceğini söyledi. Memiş: ''Çocuk için her ay 1 gram altın veya 10 gram gümüş kenara koyulmalı.
Her ay fiziki olarak almak zor derseniz, internet bankacılığından otomatik talimat verebilir, hesabınızdan her ay birikim yapmış olursunuz. Yıllar sonra bir bakacaksınız çocuğunuzun eğitim masrafı hazır. Ancak o birikime sadık kalırsanız!

 

Yatak odasında veya giyinme odanızda mutlaka bir kumbara bulundurmalı. Giysinizi ya da çantanızı değiştirdiğinizde o bozuk paraların kumbara da birikmesi psikolojik hamle için çok önemli. Önemli olan miktar değil, alışkanlık. Bu alışkanlığı gören çocuğunuz tutumlu olacak. Hem birikim yapmış olacaksınız hem de kendiniz ve çocuğunuz için güzel bir alışkanlık olacak.

Borcunuz yoksa birikim yapıyorsanız kazancınızdan önce birikiminizi ayırmanız gerekiyor. Çoğu kişi önce harcar, kalanıyla birikim yapar. Bu çok yanlış bir karardır.

Bunun gibi onlarca örnekler verebilirim. Sonuçta parasını yöneten, her şeye güvenle karar verebilir ve yatırım yapabilir.'' ifadelerini kullandı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüşün gram fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son durum 24 Ekim 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM 24 EKİM 2022

Gümüş fiyatlarında  son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor.

Gümüş 24 Ekim 2022 pazartesi günü alış fiyatı 11,46 TL, satış fiyatı ise 11,93 TL seviyesinde işlem görüyor. Ons gümüş, 19,16 dolar bandında hareket ediyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika şoku! Gümüş 2023'te yükselecek mi? Gümüş yatırımcıları dikkat!