03 / 05 / 2024

12 ay boyunca 1.250 lira alacaksınız! Hesaplara bir bir yatıyor! Aile Destek Programı 27 Ekim 2022

12 ay boyunca 1.250 lira alacaksınız! Hesaplara bir bir yatıyor! Aile Destek Programı 27 Ekim 2022

Aile Destek Programı’nın ödemeleri maddi durumu yetersiz kişiler tarafından oldukça merak edilmekte. Peki Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yattı mı? Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar…



Tam olarak bir yıl boyunca devam edecek olan Aile Destek Programı ödemelerinden faydalanabilmek için e-Devlet aracılığı ile başvuruda bulunan kişiler, ödeme tarihini ve şeklini merak edince arama motorlarında aratıyorlar. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 4 Ekim tarihinde Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili NTV kanalında canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bakan Derya Yanık, küresel ekonomik dalgalanmalar sebebi ile ihtiyaç sahibi olan kişileri korumak nedeni ile desteklerin aynı şekilde devam ettiğini söyleyip, "Programımızdan daha fazla kişinin yararlanması için mevcut bütçemiz 15 milyar Türk Lirası’na 25 milyar Türk Lirası daha ekleyip programımızı genişlettik” ifadelerini kullandı. İşte Aile Destek Programı ödemeleriyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar…

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ YATTI MI?

Aile Destek Programı ödemeleriyle ilgili olarak 4 Ekim günü sorulara yanıt veren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Aylık 850 Türk Lirası ile 1.250 Türk Lirası arasında destek vermekteyiz. Ekim ayının destek ödemeleri de bu hafta gerçekleşecek" şeklinde konuştu.

Aile Destek Programı ödemeleri, 30 günlük bir zaman dilimi için hazırlanmış olan ödeme listeleri ile merkezi bir şekilde gerçekleşiyor.

Aile Destek Programı ödemeleri farklı ödemeler ile beraber de en fazla 12 ay şeklinde bir zaman diliminde verilecek.

12 aylık zaman diliminde son ödemesi ile birlikte de 2023 yılı haziran ayı için olup bu zaman diliminin ödemesi de temmuz ayında yapılacak.

12 ay boyunca 1.250 lira alacaksınız! Hesaplara bir bir yatıyor! Aile Destek Programı 27 Ekim 2022


Geri Dön