27 / 04 / 2024

12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak? Kaç lot verecek? İşte halka arz takvimi...

12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak? Kaç lot verecek? İşte halka arz takvimi...

Borsaya yatırım yapanlar tarafından 12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde arz edilecek şirketler araştırılmaya başlandı. Peki, bu tarihlerde hangi şirketler halka arz olacak? İşte yatırımcıların dikkatle takip ettiği bu önemli haftada halka arz olacak şirketler ve SPK'nın yayınladığı bilgiler...



12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde halka arzın olup olmadığı birçok yatırımcı tarafından sorgulanıyor. 12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde halka arz takvimi büyük bir merak konusu haline geldi. İşte detaylar...

HALKA ARZ TAKVİMİ 9-13 EKİM

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz talepleri 12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde alınacak. MHR GYO, 207.000.00 lot ile inşaat ve kentsel dönüşüm projelerini fonlamayı öngörüyor.

Hisse fiyatı 4.30 TL olarak belirlenen payların hisse kodunun #MHRGY olduğu öğrenildi.

Bunun yanı sıra, Borlease Otomotiv halka arz talep toplama tarihlerinin de 11-12-13 Ekim 2023 olduğu belirtildi.

Borlease Otomotiv, BORLS koduyla Yıldız Pazar'da işlem göreceği ve aynı zamanda, halka arz büyüklüğünün 1.3 Milyar TL olduğu kaydedildi.

Lotlar 25,29 TL olarak satışa çıkacak.

12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak? Kaç lot verecek? İşte halka arz takvimi...

MHR GAYRIMENKUL YATIRIM HALKA ARZ NE ZAMAN, KAÇ LOT VERİR?

Sermaye Piyasası Haftalık Bülteni'ne (SPK) göre MHR Gayrimenkul'ün 620 milyon TL olan sermayesinin 827 milyon TL'ye bedelli artırımı esnasında meydana gelen 207 milyon TL payın halka arzı gerçekleştirilecek. Bir lira nominal değerli paylar 4,30 TL sabit fiyat üzerinden satışa çıkacak. MHR GYO 12-13 Ekim tarihleri arasında arz olacak.

12 Ekim-13 Ekim tarihlerinde hangi şirketler halka arz olacak? Kaç lot verecek? İşte halka arz takvimi...

BORLEASE OTOMOTİV HALKA ARZ NE ZAMAN, KAÇ LOT VERİR?

Borlease Otomotiv'in 140,5 milyon TL olan sermayesinin 168,7 milyon TL'ye bedelli artırımı esnasında meydana gelen 28,2 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Bor Holding AŞ'ye ait 18,8 milyon TL nominal değerli B grubu paylar olmak üzere toplam 47 milyon TL pay halka arz olacak. Beklenenden fazla talep gelmesi durumunda Bor Holding AŞ'nin sahip olduğu 4,7 milyon TL nominal değerli B grubu payların ilave satışı yapılabilecek. Bİr TL nominal değerli paylar 25,29 TL sabit fiyat üzerinden satışa çıkacak. Borlease 11-13 Ekim tarihleri arasında arz olacak.

Elinde nakit parası olanlar dikkat! 50 bin TL’nin bir aylık ve 3 aylık mevduat faiz kazançları ne kadar?

7 bin 500 TL emekli maaşı alanların gözü aydın! Çalışmalar resmen başlıyor! Detaylar peş peşe geldi!

BİM’de Molfix bebek bezi 239 TL’ye, tuvalet kağıdı 38 TL’ye, yüzey temizleyici 49,50 TL’ye düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön