28 / 04 / 2024

Kayseri Şeker halka arz oluyor! Ne zaman halka arz olacak? Kaç LOT verir?

Kayseri Şeker halka arz oluyor! Ne zaman halka arz olacak? Kaç LOT verir?

Kayseri Şeker Fabrikası halka arz olacağı duyuruldu ve merak edilen tarih kesinleşti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, "Kayseri Şeker kaç lot verir?” sorusunun cevabını merak ediyor. İşte detaylar...



Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) halka arzı onay alan Kayseri Şeker’in talep toplama işlemleri, üç gün sürecek. Açıklanan verilere göre; şirket, talep toplama sürecinde 106 milyon lira nominal değerleri payları, 16,27 lira sabit fiyattan satışa sunuyor.

Kayseri Şeker halka arz oluyor! Ne zaman halka arz olacak? Kaç LOT verir?

KAYSERİ ŞEKER HALKA ARZ NE ZAMAN?

Türkiye'nin en büyük çiftçi kooperatiflerden Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin uluslararası değeri olan Kayseri Şeker’in halka arz olacağı öğrenildi. Bu kapsamda, talep toplama tarihleri de kesinleşti.

Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onay alan Kayseri Şeker Fabrikası Anonim Şirketi halka arzı bu hafta yapılıyor.

Kayseri Şeker'in talep toplama sürecinin 3 gün süreceği öğrenildi. 10-12 Mayıs 2023 tarihlerinde de pay satışı yapılacak.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön