07 / 05 / 2024

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı! Ek ödemelerin tarihi belli oldu!

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı! Ek ödemelerin tarihi belli oldu!

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı: Bayramdan sonra onaylanmıştı: Eylül’de ek ödeme olarak ödenecek!



Son zamanlarda özellikle emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatılan promosyon kampanyaları haricinde devlet destekli olarak verilecek kredi kampanyaları da oldukça merak edilmektedir. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda 50000 TL nakit kredi kampanyası, devlet destekli olarak ödenerek, sizlere düşük faiz oranlarından yararlanmanızı imkan sağlayacaktır. Acil nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen kişilere 3 ay ertelemeli olarak işlem yapılacak ve istediğiniz zamanda kredi kullanacaksınız.

13 milyon emeklinin beklediği karar açıklandı! Ek ödemelerin tarihi belli oldu!

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların bankaların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabileceğini söylemek istiyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı olan kişiler emekli maaş hesapları üzerinden şifre oluşturarak, bankaların mobil uygulamasına giriş yapabilir ve buradan nakit başvurusunda bulunabilirler. Yapılacak olan başvurular sonrasında onay alacak olan vatandaşlar için yapılan kredilerde en düşük faiz oranlarından yararlanarak vatandaşlar, hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Ağustos 2022 tarihinde saat 23.47'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,17 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise bin 13 Türk Lirası değerinde.,

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan yatırımcılar döviz bürosuna koştu!

Altının 1450 TL'ye çıkacağını söyleyen İslam Memiş tarih verdi!

Bu haberi okumadan dolara yatırım yapmayın! Selçuk Geçer hem tarih hem rakam verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön