21 / 05 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Seçim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları milyonlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gram altın 1500 TL'yi geçerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu. 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?



15 MAYIS PAZARTESİ KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI NE KADAR? SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

15 Mayıs Pazartesi günü Kapalıçarşı altın fiyatları  yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk günün de de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Yatırımcılar ''Bugün altın fiyatları ne kadar oldu, Altın fiyatları kaç lira, altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü?'' sorularının yanıtlarını merak edip araştırıyor.
Gram altın fiyatı şu dakikalarda 1407 TL, çeyrek altın 2334 TL, yarım altın 4699 TL, tam altın 9,282 TL, Ata altın 9,282 TL, Atabeşli altın 47,478 TL, gremse altın 23,133 TL'den işlem görüyor. 

Altın ve dolar ikinci turda ne olacak? İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altındaki beklentisini açıklayan İslam Memiş peş peşe açıkladı! Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön