06 / 05 / 2024

15 temmuz BİM fiyat listesi…

15 temmuz BİM fiyat listesi…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 



Paşabahçe markasının yanı sıra züccaciye markaları olan Rakle, Natulove, Lav ve Benante, ev tekstil markası Casilda Home, Martı Yayınlarına ait kitaplar, Fakir, JBL ve polosmart gibi markların ürünleri geliyor.

Özellikle yeni evlenen ve mutfak ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için gelecek olan züccaciye ürünleri uygun fiyatlarıyla tüketiciyle buluşacak. Paşabahçe markasının Diamond koleksiyonu geliyor. Paşabahçe Diamond su bardakları, meşrubat bardakları ve koleksiyonun kahve yanı su bardakları da gelecek. Şık sofralarınızın vazgeçilmezi olan Paşabahçe ürünlerini kaçırmayın. 

Bim marketlerde daha öncede satışa sunulan Benante markasına ait  seramik çerezlik seti geliyor. Çeyiz alışverişi yapanlar gelecek iki farklı deseniyle bu şık çerezlik setini kaçırmasın. 
 


Geri Dön