15 / 05 / 2024

18 yaşını doldurana karşılıksız 7 bin TL destek! Yatırılmış olabilir sabah hemen çekin!

18 yaşını doldurana karşılıksız 7 bin TL destek! Yatırılmış olabilir sabah hemen çekin!

Gençlerin ve emeklilerin hesabına 7 bin TL yatacak. Üç bankadan herkesi mutlu edecek bir haber geldi. İşte detaylar!



Gençler ve emeklilere 7 bin TL ödeme yapılacak. 18 yaşını dolduran herkese 7 bin TL destek ödemesi TC kimlik numaranıza yatırılmış olabilir. Üç bankadan mutlu edecek bir haber geldi.

Gençlere ve emeklilere üç bankadan nakit desteği yapılacağı bildirildi. Gençler ve emekliler için geri ödemesiz verilecek olan nakit ödeme miktarının 7 bin TL olacağı açıklandı.

GENÇLER VE EMEKLİLER İÇİN 7 BİN TL NAKİT ÖDEMESİ

Ziraat Bankası, ING bank ve Finansbank Bankasından nakit ödeme desteği yapılacağı müjdesi yapıldı. Üstelik bu ödeme karşılıksız geri ödemesiz olarak. Şartları yerine getiren emeklilere ve gençlere 7 bin TL ödeme geliyor. Reşit olan herkes bu kampanyadan yararlanabilecek. T.C kimlik kartınız ile başvuru işlemlerinizi gerçekleştirip, geri ödemesiz olarak tarafınıza yapılacak nakit ödemelerinize hemen kavuşabilirsiniz.

Üç bankadan müşterilerine ikramiye müjdesi geldi. 2023 yılının nakit para destek kampanyaları müşterileri için bankalardan gelmeye başladı. İlk kampanyalarına dair detayları duyuran bankalar ise; ING bank, Finansbank ve ziraat Bankası. Bu üç bankadan gelen haberi göre; 18 yaşını geçen vatandaşlara kredi desteği verecek. Bu kampanyadan faydalanmak için ilgili bankaların mobil uygulamasını telefonunuza indirerek, online bankacılık üzerinden de işlemler yapılabilir.

Bahsedilen ödeme için başvuru şartları şöyle;

Başvurabilmek için emekli, çalışan olmalısınız. Gençlerin de yararlanabileceği kampanyada 18 yaşını dolduran vatandaşların başvuru alınıyor. Bunun yanında kredi puanı 1100 puan olmalı bu kritere ek olarak da Türk vatandaşı olunması gibi şartlar aranıyor. Gelirinize göre tarafınıza bir ödeme planı çıkartılarak, 24 aya varan, bütçenize uygun tasarlanmış uygun ve düşük faizli nakit ödemeleriniz tarafınıza yapılmaktadır. Kredi başvurunuz anında onaylanıyor. Kefil gösterilmesine gerek yok. Gelir belgesine dahi ihtiyaç yok. Bankalar ödemeleri gelir durumunuza ve bütçenize göre hesaplanmaktadır.

Ev sahipleri kiracılara öyle oyunlar oynuyor ki! İşte ev sahiplerin akıl almaz oyunları!

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru başladı mı? OGM 1128 personel alımı şartları!

Tuvalet kağıdında bu zamana kadar görülmemiş indirim! İndirim için herkes yola koyuldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön