03 / 05 / 2024

1990 yılında İstanbul Mimaroba Konutları satışa sunulacakmış!

1990 yılında İstanbul Mimaroba Konutları satışa sunulacakmış!

1990 yılında Emlak Bankası tarafından Büyükçekmece Koyu'nda inşa edilen Mimaroba Konutları satışa sunulacakmış. 2 bin 736 daire ve 114 bahçeli evden oluşan Mimaroba Konutları'nda 5 ayrı tip blok satışa sunulacakmış.



1990 yılında İstanbul Mimaroba Konutları satışa sunulacakmış!


EMLAK BANKASI KONUT SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR


İSTANBUL EVLERİ


İstanbul Mimaroba KONUTLARI SATIŞA SUNULUYOR


Marmara Denizi Büyükçekmece Koyu'nda İstanbul'un en seçkin semtlerinden birisi doğuyor.


MİMAROBA


Kalitesiyle, tüm konfor ve olanaklarıyla modern kent planlamasının en iyi örneklerinden birisi olarak yükselen Mimaroba 2736 daire, 114 bahçeli evden oluşuyor.


Mimaroba'nın üç tarafı deniz ve yeşille kucak kucağa. 50 m. genişliğinde deniz dolgusuyla oluşturulan, 2.5 km. uzunluğunda kıyı şeridine sahip. Sizi deniz otobüsüyle, trafik probleminden kurtaracak iskeleniz şimdiden hazır.


Mimaroba'ya kara yoluyla da ulaşmak sorun değil. Mimaroba köprülü bir kavşakla E-5 yoluna bağlanıyor. Ayrıca Fatih Boğaz Köprüsü ile bağlantılı olarak yapımı devam etmekte olan, Trakya otoyolu tamamlanınca, trafik ağırlı yeni yola kayacağından, daha serbest bir trafiğe kavuşacak E-5 yolu Mimaroba'yı ulaşımı sağlayan rahat bir yola dönüşecektir.


Konforlu ve modern Mimaroba Konutları'nda en kaliteli inşaat malzemeleri kullanılıyor. Kapalı garaj, kalorifer, asansör, hidrofor, telefon, ankastre TV, uydu anten... Parke salon, halı döşeli yatak odaları... Mutfak ve banyolar renkli seramik ve fayans...

Kısaca Mimaroba Konutları her türlü konfora sahip.


Mimaroba Konutları'nda 5 ayrı tip blok satışa sunulmakta.

Arzumuza göre, bütçenize göre. Mimaroba Konutları'nda görüşünüz hep açık, ferah ve mavi.


Mimaroba Konutları, arazinin tadı bir eğilimle denize ulaşması nedeniyle, her noktadan koyu ve denizi görebiliyor. Ayrıca Mimaroba Konutları'ndan güneşi, doğuşundan batışına kadar izleyebilirsiniz.


Doğanın içinde hareketli bir sosyal hayat.

Yeşiller içinde uzanan gezi alanları, bisiklet yollarıyla... Okulu, kreşi, sağlık merkezi, sauna ve camisiyle... Olimpik boyutta havuzu, çocuk havuzu, lunaparkıyla... Mini golf sahasından, paten pistine, basketbol, voleybol sahalarından, tenis kortlarına... 

Alışveriş merkezinden, plaj tesislerine, seçkin ve çağdaş yaşam için mükemmel bir kent Mimaroba.


Kıyıya yakın tesis edilecek sportif-dinlence ve eğlence amaçlı Deniz Adacıkları, 4 yıldızlı turistik otel. Apart-Otel 500 teknelik barınak ve yat limanı ve diğer tesisleri ile de canlı bir turizm merkezi olarak mükemmel bir kent Mimaroba. Teknik alt yapısı tamamlanmış, su, sıcak su, elektrik, ısınma, kanalizasyon sorunu olmayan ismine yakışan mükemmel bir kent Mimaroba. Emlak Bankası tecrübe ve güvencesinde siz de bir yuvaya sahip olun. İsterseniz Emlak Bankası Yuva Kredisi alın ve borcunuzu kira öder gibi ödeyin. Emlak Bankası projelerinden bir konut sahibi olmanın, hem yerleşim, hem yatırım açısından ne büyük avantajlar sağlandığını unutmayın.

Gelin Emlak Bankası'na detaylı bilgi alın.

Bu fırsatı değerlendirin.


EMLAK BANKASI


KONUT EMLAK BANKASI'NIN UZMANLIK ALANIDIR.


Milliyet Gazetesi 20 Eylül 1990



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön