05 / 05 / 2024

2 ay sonra Bitcoin’de bir ilk!

2 ay sonra Bitcoin’de bir ilk!

Kripto paralar haziran ayında yaşanan büyük çöküşün yaralarını sarmaya çalışıyor. Bitcoin, 2 ay sonra ilk defa kritik seviyeye geldi.  İşte haberin detayları...



BITCOIN’DE 2 AY SONRA İLK DEFA KRİTİK SEVİYE AŞILDI!

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte yükseliş trendine giren Bitcoin, son günlerde gösterdiği performans ile yatırımcısını heyecanlandırdı. Son günlerde özellikle 24 bin dolar seviyesi civarına çakılı kalan Bitcoin burada kalıcılığını sağladı. Hafta sonunda ise Bitcoin kritik seviyenin üzerini test etti ama burada kalıcı olamadı.

Güne 24 bin 443 dolar civarında başlayan Bitcoin saat 10.30 gibi 25 bin dolar olan kritik eşiği geçti. Fakat 25 bin 47 dolar düzeyine kadar yükselen Bitcoin burada kalıcılığını sağlayamadı. Bitcoin daha sonra yeniden 24 bin 758 dolardan işlem görmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön