06 / 05 / 2024

2 ay sonra Bitcoin’de bir ilk!

2 ay sonra Bitcoin’de bir ilk!

Kripto paralar haziran ayında yaşanan büyük çöküşün yaralarını sarmaya çalışıyor. Bitcoin, 2 ay sonra ilk defa kritik seviyeye geldi.  İşte haberin detayları...



ETHEREUM DA  2.5 AY SONRA ÖNEMLİ EŞİĞİN ÜZERİNE ÇIKTI!

Bitcoin’in ardından en yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum ise geçtiğimiz gün 2 bin dolar olan kritik eşiği geçti. Ethereum yükselişine bugün de devam etti ve 2 bin 30 doları aştı. Bu veri, son 2.5 ayın zirvesi olarak kayıtlara girdi.

KAZANCI BITCOIN’İ SOLLADI!

Ethereum’un getirisi, son dönemde gösterdiği performans ile Bitcoin’i ardında bıraktı. Ethereum temmuzda yüzde 56.69 oranında prim yaptı. 1 Ağustos tarihinden bu güne kadar Ethereum yüzde 30’dan fazla yükseldi.

Motorine yeni bir zam daha geliyor!

Karadeniz’de fındık hasadı resmi olarak başladı!

Yagıtay'dan tüm çalışan emeklileri ilgilendiren flaş 'kıdem tazminatı' kararı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön