03 / 05 / 2024

2003 yılında Tarkan beğendiği malikaneyi satın alamamış!

2003 yılında Tarkan beğendiği malikaneyi satın alamamış!

2003 yılında Tarkan, Beykoz Mahmutşevketpaşa'da işadamı Merdan Araz'ın sahibi olduğu malikaneyi satın almak istemiş. Araz'ın malikaneye 3 milyon dolar istemesiyle Tarkan, fiyatı pahalı bularak almaktan vazgeçmiş.



2003 yılında Tarkan beğendiği malikaneyi satın alamamış!


Tarkan yine 'ev'lenemedi!


Beğendiği eve, 4 trilyon lira istenmesi üzerine bir araştırma yapan Tarkan, kendisine 'star fiyatı' verildiğini fark edince planını rafa kaldırdı


YILIN büyük bir bölümünü New York'ta geçiren, Türkiye'ye geldiğinde ise Süzer Plaza'da kiraladığı lüks dairede kalan Tarkan, geçtiğimiz günlerde Beykoz'a bağlı Mahmut Şevket Paşa Köyü'nden bir malikane satın almak istedi. Şehrin gürültüsünden uzak, sessiz ve sakin bir ortamda yaşamak isteyen Tarkan, havuzu, tenis sahası, sebze yetiştirilen alanları bile olan orman bitişiğindeki malikaneyi beğendi.

    

3 milyon dolar istedi


10 dönümü aşkın bir arazide inşa edilen malikanenin sahibi bankacı Merdan Araz, Tarkan'dan 3 milyon dolar (yaklaşık 4 trilyon lira) istedi. Tarkan'ın talip olduğu malikanenin bir eşi daha bulunmuyor. Şehirden uzak bir hayat yaşamanın planlarını yapan Tarkan, fiyatı yüksek buldu. Tarkan, istediği indirimi alamayınca, malikane hayalini başka bahara erteledi.


İLKNUR GÜLMEZ/İSTANBUL


(2003 yılında 1 dolar 1.376.772 liraya, Reşat Altın ise 136.000.000 liraya satılıyormuş.)


Milliyet 14 Eylül 2003



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön