05 / 07 / 2024

Tarkanın İstanbuldaki ev

Tarkanın İstanbuldaki ev

2003 yılında Tarkan, Beykoz Mahmutşevketpaşa'da işadamı Merdan Araz'ın sahibi olduğu malikaneyi satın almak istemiş. Araz'ın malikaneye 3 milyon dolar istemesiyle Tarkan, fiyatı pahalı bularak almaktan vazgeçmiş.

Eski ve yeni kiracının ödediği kiralar gündeme oturdu! 5 katı fark! Eski kiracının ev sahibi olsanız ne hissedersiniz?

Yüzde 25 kira artış oranı bir çok ev sahibini mağdur etti. Evin rayiç bedeli altında kirada oturan eski kiracılar şanslı olduklarını düşünürken, ev sahipleri karalar bağlıyor. Eski kiracılar uygun rakamlara kirada otururken yeni kiracılar yüksek fiyattan kira ödüyor.

Kirada yeni dönem yarın başlıyor… Ev sahibi ne kadar zam isteyebilecek? Kiralar ne kadar artacak?

Kira artışlarında 2 senedir uygulanan yüzde 25 zam sınırında sona gelindi. Yarın itibariyle ev sahibi ve kiracılar için yeni bir dönem başlıyor. Peki kira artışları neye göre ve ne kadar yapılacak?  Ev sahibi istediği kadar zam yapabilecek mi?

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Kiralık ev piyasasını emlakçılar mı bozuyor? 

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle mağdur olduklarını belirten ev sahipleri konuya çözüm beklerken; fahiş kira talepleri de sık sık gündeme geliyor. İşte bir ev sahibi-kiracı olayı daha... 

Ekonomist Atilla Yeşilada 'Konuta yatırım yapan binlerce kerizin acısı artmasın' dedi! Ev sahiplerinden tepki geldi!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut yatırımı ile ilgili bir paylaşımda bulundu, söz konusu paylaşıma ev sahiplerinden tepki gecikmedi. İşte Yeşilada'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ev sahiplerine kritik soru: Kiracınızı çıkardıktan sonra evinizi yeniden kiraya verir misiniz?

Yüzde 25 zam sınırı ve uzayan dava süreçleri sebebiyle mağdur olduklarını belirten ev sahipleri, yaşadıklarını sosyal medya hesapları aracılığıyla sık sık açıklıyor. Peki ev sahipleri kiracıları çıktıktan sonra evlerini yeniden kiraya vermeyi düşünüyor mu? 

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

Ev sahibi Fatmagül’ün suçu ne? dedi. Manifestosunu açıkladı

Konut kiralarına iki yıldır uygulanan yüzde 25 kira artışı sınırlaması ev sahiplerini artık mağdur konuma getirdi. Kira Kanunu’nun acilen değişmesi gerektiğini belirten ev sahipleri seslerinin duyulmasını istiyor.

Kiracıların ev sahiplerine karşı hakları!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında gerilim hız kesmeden devam ederken, kiracıların da ev sahiplerine karşı hakları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki kiracıların ev sahiplerine karşı hakları neler?

2.5 yıldır kirasını alamayan ev sahibinden isyan: Bu sorunu çözecek bir mahkeme, bir hukukçumuz var mı?

Şu an sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında ev sahibi ve kiracı tartışmaları yer alıyor. Yazar Talha Uğurluel de X sosyal medya hesabından kiracısıyla yaşadığı sorunu anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İyi kiracıların evden tahliye edilmesi mümkün mü? Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar ve tahliye şartları şu sıralar gündemden düşmüyor. Peki iyi kiracıların evden tahliye edilmesi mümkün mü?

Ev sahibi ve kiracının merak ettiği detay! Kiracı balkonu mutfağa katarsa masraf kiradan düşer mi?

Son zamanlarda ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gündemi de meşgul ediyor. Bu kapsamda, kiracıların evlerde yaptıkları bazı tadilatların masrafları ev sahipleri arasında sorun olduğu bilinmekte. Kiracı balkonu mutfağa katarsa masraf kime ait oluyor, işte merak edilen detaylar...

Tarkanın İstanbuldaki ev Haberi

Tarkanın İstanbuldaki ev



Tarkan yine 'ev'lenemedi!


Beğendiği eve, 4 trilyon lira istenmesi üzerine bir araştırma yapan Tarkan, kendisine 'star fiyatı' verildiğini fark edince planını rafa kaldırdı


YILIN büyük bir bölümünü New York'ta geçiren, Türkiye'ye geldiğinde ise Süzer Plaza'da kiraladığı lüks dairede kalan Tarkan, geçtiğimiz günlerde Beykoz'a bağlı Mahmut Şevket Paşa Köyü'nden bir malikane satın almak istedi. Şehrin gürültüsünden uzak, sessiz ve sakin bir ortamda yaşamak isteyen Tarkan, havuzu, tenis sahası, sebze yetiştirilen alanları bile olan orman bitişiğindeki malikaneyi beğendi.

    

3 milyon dolar istedi


10 dönümü aşkın bir arazide inşa edilen malikanenin sahibi bankacı Merdan Araz, Tarkan'dan 3 milyon dolar (yaklaşık 4 trilyon lira) istedi....