05 / 05 / 2024

2022 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 2022 yılı mazot gübre destekleri yattı mı?

2022 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 2022 yılı mazot gübre destekleri yattı mı?

Mazot gübre desteğinin ne zaman ödeneceği çiftçiler tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 2022 mazot gübre desteğine dair araştırılanlar!



2022 MAZOT GÜBRE DESTEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Pamuk ve ayçiçek çiftçisine mazot ve gübre desteği merakla araştırılıyor. Destekleme tutarlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışması Meclisi Toplantısı'nda halka duyurdu. Pamuk üreticisine fark ödemesi desteğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mazot ve gübre desteği dekar başına yükselttiklerini açıkladı.

MAZOT GÜBRE DESTEĞİ YATTI MI?

4 Kasım tarihinde Twitter hesabından açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "513 milyon 491 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemelerini bugün tüm çiftçilerimizin hesaplarına geçiriyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" şeklinde müjdeyi verdi. Bakan Kirişçi, 2023 yılının Mart ayında ödenmesi planlanan 2022 yılı mazot ve gübre desteği ödemelerinin 6 ay öne çekildiğini yineleyerek şunları dile getirdi;

"2023 yılında ödenecek 2022 yılı desteklerin, mazot ve gübre desteklerin 6 ay öne çekilip, bu ayın sonunda ve önümüzdeki ayın başında olacak şekilde planlanıp, en geç size ait Ziraat Bankası hesaplarınıza ayni olarak şekilde yükleyeceğiz. Yani sadece mazot ve gübre alabilirler. Biz üreticimize vermiş olduğumuz parayı sektör dışında veya başka bir amaç için kullanmasına rıza göstermiyoruz.”

MAZOT GÜBRE DESTEĞİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olan çiftçiler, Mazot ve gübre desteği ödemelerinin yatıp yatmadığını, bu miktarın sorgulamasını e-Devlet üzerinden öğrenebilirsiniz.

Ziraat hesabı olanlara büyük müjde! Nakit ihtiyacı olan Ziraat bankasına koşuyor! İşte detaylar!

Ev sahibi kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

TOKİ kuralarına dair detaylar! TOKİ Kuraları canlı yayın hangi kanalda?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön