29 / 04 / 2024

2023 bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?

2023 bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?

Kurban Bayramı yaklaşırken emekli bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağına dair araştırmalar hız kazandı. Emekliler ikramiyelerini almak için gün sayarken, bir yandan da “Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?” sorusuna yanıt aranıyor.



Kurban Bayramı bu sene 28 Haziran'da idrak edilmeye başlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu, Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye ödenmesi yapılıyor. Ödemelerin yapılacağı tarihte, emekli aylığı, yaşlılık aylığı alanlara, malullük aylığı alanlara, vazife malullüğü aylığı, , ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alan kişilere bu ikramiyeler ödenmektedir. Ayrıca Bu kurumdan aylık alan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon olan sporcular ve terörden zarar görmüş olan sivillere de bayram ikramiyesi ödenmektedir.

2023 bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?

Peki, “2023 bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?” İşte ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön