08 / 05 / 2024

23 bin 700 kişi oraya koştu! 2 artı 1 evi bedavaya verecek

23 bin 700 kişi oraya koştu! 2 artı 1 evi bedavaya verecek

Kanada'da yaşayan Türk iş insanı Fesih Zeki Mert, memleketi Bingöl’de yaptırdığı bir sitedeki 2 artı 1 daireyi bir kişiye bedava vereceğini duyurdu. Dairenin çekilişle verileceğini duyan vatandaşlar çekilişe akın etti. Tam 23 bin 700 kişi başvuruda bulundu.



Bu da son olmayacak. İnşallah bundan sonra da her 3 ayda bir Türkiye’de böyle sosyal sorumluluk çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kanada’da kazandığımız paranın yaklaşık yüzde 15’ini sosyal sorumluluk projelerine harcıyoruz. Burada da Allah’ın izniyle yüzde 20’sini bu tür projelere harcayacağız" diye konuştu.

"BANA MI ÇIKACAK DEDİM GİDECEKTİM ŞANSA BANA ÇIKTI"

Çekiliş alanında Bingöl halk oyunları dans ekibinin gösterisinin ardından yapılan çekilişte talihli 48 yaşındaki Zehra Yıldız oldu. Kendisi 5 çocuk annesi ve ev hanımı olan Zehra Yıldız, evin kendilerine çıkmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben gidecektim aslında, bana mı çıkacak dedim şans bana çıktı" diye konuştu. İş insanı Mert’e teşekkür eden Yıldız ve beraberindekiler kurdele kestikten sonra kendisine çıkan evin içerisini de gezdi.


Geri Dön