07 / 05 / 2024

25 TL'ye fırlayan dolar 11 gün sonra bu kadar olacak! İddiaları duyanın aklı başından uçtu!

25 TL'ye fırlayan dolar 11 gün sonra bu kadar olacak! İddiaları duyanın aklı başından uçtu!

Dolar, seçimlerin ardından hızla yükselmeye devam ediyor. Uzmanlardan Selçuk Geçer'in tahminine göre, önümüzdeki 11 gün içinde doların yükselişi daha da hızlanacak. İşte ayrıntılar...



Uzmanlar, seçimlerin ardından hızla yükselen dolar kuruna ilişkin tahminlerini paylaşmaya devam ediyor. Son açıklamalara eklenen isimlerden biri olan Selçuk Geçer, güncellediği tahminleriyle yatırımcıların dikkatini çekti. Geçer, 11 günlük dolar kuruna dair tahminini duyurdu ve bu konudaki tüm detayları açıkladı.

25 TL ye fırlayan dolar 11 gün sonra bu kadar olacak! İddiaları duyanın aklı başından uçtu!

DOLAR KURUNDA HIZLI YÜKSELİŞ!

Türkiye'deki seçimlerin tamamlanmasının ardından dolar kurundaki yükseliş devam ediyor. Haziran ayı boyunca dolar kuru rekor seviyelerine ulaşarak yatırımcıların dikkatini çekti. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre, yerli kaynak kullanımının dolar fiyatını baskıladığı sıklıkla dile getiriliyordu. Uzmanlar, dolar kurunun gerçek değerinin ekranlarda gösterilen değerden daha yüksek olduğunu belirtiyor ve tahminlerini paylaşıyorlardı. Yapılan açıklamalara göre, dolar kurunun gerçek değeri 24 TL'nin üzerinde olduğu ve kısa bir süre içinde 24 TL'nin üzerine çıkacağı tahmin ediliyordu.

Bugün itibariyle dolar, 25 TL'nin üzerine çıkmayı başardı. 2023 Haziran ayı itibariyle dolar, tarihi bir rekor kırdı. Dolar kurunun ilerleyen günlerde gerçek değerini göreceği ifade ediliyor.


Geri Dön