27 / 04 / 2024

265,4 milyar liralık kamu borcu yapılandırıldı!

265,4 milyar liralık kamu borcu yapılandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı vergi dairelerine gelen başvurular kapsamında 265,4 milyar liralık alacağın yapılandırması yapıldı. İşte detaylar...



Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı vergi dairelerine gelen başvurular doğrultusunda 6 milyon 639 bin 482 yapılandırma dosyası oluşturulurken, bu zamana kadar 20,7 milyar TL tahsilat yapıldı.

265,4 milyar liralık kamu borcu yapılandırıldı!

Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına dair düzenleme kapsamında bugüne kadar 265,4 milyar TL'lik alacağın yapılandırması gerçekleştirildi.

İşte kamu borç yapılandırmaya ilişkin tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön