02 / 05 / 2024

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

Karavan kullanıcıları ve doğaseverlerin merakla beklediği İstanbul Karavan Festivali, bu yıl 3. defa 19 Mayıs-20 Mayıs ve 21 Mayıs tarihlerinde Kilyos’ta gerçekleştirilecek.



Karavan kullanıcıları ve doğaseverleri tek çatı altında bir araya getiren 3. İstanbul Karavan Festivali için geri sayım başladı. Merakla beklenen festivalde çeşitli spor aktiviteleri, yarışmalar, etkinlikler ve atölyeler de düzenlenecek.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, karavan kullanıcıları ve doğaseverlerin merakla beklediği İstanbul Karavan Festivali, bu sene 3. defa 19 Mayıs-20 Mayıs ve 21 Mayıs tarihlerinde Kilyos’ta gerçekleştirilecek.

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

İstanbul Karavan Festivali’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, doğa ile iç içe olmayı tercih eden binlerce doğaseverin buluşacağı bu festivalde,  spor aktiviteleri, söyleyişiler, eğitimler, yarışmalar ve sahil partisi ile her yaştan doğasever kendi ilgi alanına ait bir etkinlik de bulacak.

Merakla beklenen bu festivale sınırlı sayıda karavan katılımı olabilecek ve kendi karavanı ile festivale katılım sağlamak isteyenler de detaylı bilgiye İstanbul Karavan Festivali sosyal medya hesaplarından ya da “www.istanbulkaravanfestivali.com” internet adresi üzerinden ulaşacak.


Geri Dön