18 / 05 / 2024

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

Karavan kullanıcıları ve doğaseverlerin merakla beklediği İstanbul Karavan Festivali, bu yıl 3. defa 19 Mayıs-20 Mayıs ve 21 Mayıs tarihlerinde Kilyos’ta gerçekleştirilecek.



Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, özellikle pandemiden sonra sık sık gündeme gelen karavan yaşamını merak edenler fakat karavanı olmayan ziyaretçilere de günübirlik giriş için bilet seçenekleri de sunulacak.

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

Ayrıca söz konusu bu festival kapsamında ziyaretçilerin trafik ve otopark sorunu yaşamaması için festival süresince İstanbul Hacıosman Metro Durağı'ndan festival alanına ücretsiz ring seferleri de gerçekleştirilecek. Ayrıca aracı olmayan ya da araçsız gelmek isteyen katılımcılar gerçekleştirilecek olan  ring seferleri sayesinde festival coşkusunu trafik ve otopark derdi olmadan kolay ve konforlu da yaşayabilecek.

Konu ile ilgili olarak yapulan açıklamaya göre, Doğada Yaşam Okulu tarafından gerçekleştirilen söz konusu festival kapsamında, gün boyu açık olacak karavan tanıtım stantlarıyla beraber ilginç yarışmalar, spor etkinlikleri, çocuklar özel atölyeler ve karavan sohbetleri de yapılacak. Bu seneki festivale 200’ü geçkin karavan ve 10 bini aşkın bireysel ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Karavan kullanıcıları ve doğaseverlerin merakla beklediği bu festivalde, kamp ve karavan malzemesinden doğa sporlarına kadar pek çok ünlü marka da katılımcılarla etkinlik alanında buluşarak en yeni ürün ve hizmetlerini ziyaretçiler ile buluşturacak.

Depremden sonra karavanlarda talep patlaması yaşandı! Fiyatları adeta servet değerine ulaştı!

Deprem sonrası Tiny House ve karavanlara resmen talep yağdı!

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’


Geri Dön