23 / 07 / 2024

30'lu yumurtanın fiyatları aldı başını gidiyor! Özellikle organik ürünler daha pahalı!

30'lu yumurtanın fiyatları aldı başını gidiyor! Özellikle organik ürünler daha pahalı!

Kahvaltının vazgeçilmezi olan yumurta fiyatlarının yükselişi tüketicileri endişelendiriyor. 30'lu koli yumurta fiyatlarındaki artış, bazı tüketicilerin isyan etmesine neden oluyor.




 30 lu yumurtanın fiyatları aldı başını gidiyor! Özellikle organik ürünler daha pahalı!

Tüketiciler zam yüzünden isyan ediyor

Tüketicileri isyan ettiren yumurta fiyatları, artan maliyetler nedeniyle sürekli zam yapan üreticilerin yol açtığı bir sorun olarak gündemde. Yumurtanın neredeyse her öğünde sofralarda yer alması sebebiyle, fiyatlarının rekora koşması tüketicileri çaresiz bıraktı. Son günlerde yaşanan fiyat artışlarıyla birlikte, A'dan Z'ye tüm kalemlerde zam tehlikesi de tüketicilerin karşısına çıktı. Son zamlarla birlikte yumurta fiyatları şöyle güncellendi:

  • Market zincirlerinde 30’lu koli yumurta 70 TL’nin üzerinde satışa sunuluyor
  • Gezen tavuk yumurtası organik yumurta gibi çeşitlerde ise indirimli fiyatlar bile 90 TL civarlarında seyrediyor.

Yumurta fiyatlarından üretici de şikayetçi!  Peki fiyatlar neden yükseliyor?

Yumurta fiyatları artmaya devam edecek mi? İşte son durum!

Migros'ta yumurta çeşitlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! Fiyatı gören üçer beşer alıyor! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön