30 / 04 / 2024

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

Kripto para piyasasının lider para birimi Bitcoin’in (BTC) uzun süre kaldığı 28 bin dolar bandından hızlı bir yükselişle 35 bin dolara kadar yükselmesi ve burada istikrar sağlaması ile hareketlenen altcoin’lerdeki artış trendi devam ediyor.



35.000 dolarda kalıcılık sağlamasıyla birlikte altcoin’lere itici güç olan Bitcoin (BTC), piyasayı hareketlendirmeye devam ediyor. Yüzde 20’nin üzerinde artışların gözlemlendiği altcoin’lerde hangi isimler ön plana çıktı? 5 Kasım itibariyle en çok hangi projelerde volatilite yaşandı?

İŞTE KAZANDIRAN ALTCOİN’LER

En çok yükselen coin’ler listesinde son 24 saatte yüzde 47,25 yükseliş yaşayan MultiverseX (EGLD) zirveye çıktı. Yüzde 29,86’lık artışla PancakeSwap (CAKE) ikinci sırada, yüzde 27,47’lik yükselişle Immutable (IMX) üçüncü sırada, yüzde 10,73’lük artışla The Graph (GRT) dördüncü sırada ve beşinci sırada yüzde 8,83’lük yükseliş gösteren Sui (SUI) yer aldı.

EN ÇOK ‘RUNE’ KAYBETTİRDİ

coinkolik.com’un haberine göre en çok düşen coin’ler listesinin ilk sırasıa THORChain (RUNE) yerleşti. RUNE, son 24 saat içerisinde yüzde 1,35 düşerek zirveye çıktı. Ardından Monero (XMR) ikinci oldu. XMR son 24 saatte yüzde 0,76 değer kaybetti. Üçüncü sırada yüzde 0,67’lik inişle Mina (MINA) dördüncü sırada yüzde 0,66’lık azalışla Bitget Token (BGB) yer aldı. Son sıraya ise yüzde 0,44’lük değer kaybıyla GateToken (GT) yerleşti.

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

THE GRAPH GAZA BASTI!

Yapay zeka bazlı coin'lerin son günlerdeki en popüler ismi The Graph (GRT) kararlı şekilde yukarı yönlü bir hareket izliyor.

Yapay zeka projelerinin yakın zamandaki en çok performans gösteren ismi olan GRT, yükseliş hareketleriyle gündeme oturdu. Diğer yapay zeka bazlı coin’lerin neredeyse tamamı sessizliğini korurken, GRT’nin hacimli artışları heyecan yarattı. Özellikle de birkaç gündür “En Çok Yükselenler” listesinin üst sıralarına oynayan GRT, bugün de yine şaşırtmadı ve dördüncü sırada yer aldı.

BEŞ GÜNDE YÜZDE 34 ARTTI

0,0977 dolardan yükseliş yönlü hareketine başlayan GRT, sadece beş gün içinde 0,1310 doları gördü. Çok kısa bir sürede yüzde 34,05 artış kaydeden GRT, başta yapay zeka meraklıları olmak üzere global çapta bir merak uyandırdı. Analistlere göre yapay Zeka sektörünün başlıca isimleri arasında yer alan GRT, 0,1398 doları aştığı takdirde hedefleyebileceği seviyeler sırasıyla 0,1527 – 0,1751 ve 0,1864 dolar olacak.


 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön