27 / 04 / 2024

3600 ek gösterge konusunda resmi açıklama geldi!

3600 ek gösterge konusunda resmi açıklama geldi!

Milyonlarca memuru yakından ilgilendiren, 3600 ek gösterge verilmesi ile hem emekli aylıklarında hem de emeklilik tazminatında artış yaşanmasına dair gelecek olan resmi açıklama yapıldı...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yapmış olduğu açıklamada;  “3600 Ek Gösterge meselesi bu sözleşme döneminde tamamlanacaktır" diye konuştu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2022-2023 yılı için memur ve emeklilerde yapılacak artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, çalışanların enflasyon karşısında ezilmeyeceğini açıkladı.

3600 ek gösterge konusunda resmi açıklama geldi!

BAKAN BİLGİN'DEN SON DAKİKA 3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

Milyonlarca memur ve memur emeklisi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamalarını büyük bir merakla bekliyordu. Bakan Bilgin bugün 3600 ek gösterge ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte detaylar...

3600 ek gösterge konusunda resmi açıklama geldi!

3600 EK GÖSTERGE KİMLERE VERİLECEK?

Ek gösterge öğretmen, polis, hemşire, doktor, din görevlileri gibi birçok memuru kapsayacak. Yasalaşması durumunda verileceği tarih ve diğer detaylar da ortaya çıkmış olacak.

3600 ek gösterge konusunda resmi açıklama geldi!

"3600 EK GÖSTERGE MESELESİ BU DÖNEMDE ÇÖZÜLECEK"

Konuyla ilgili son dakika açıklaması yapan Bakan Bilgin, sözleşme kapsamında 3600 ek gösterge çalışmalarının devam edeceğini ve bu konunun kanun gerektirdiğini belirtti.

Bakan Bilgin açıklamasında "3600 Ek Gösterge meselesi bu sözleşme döneminde tamamlanacaktır." dedi.

Ek gösterge zammı kapıda! Maaşlar 500 TL artacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön