18 / 05 / 2024

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.



4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Konaklama süreleri kısaldı

Fiyatlardaki artış, yerli turistlerin konaklama tercihlerini etkiledi ve sonuç olarak tatil süreleri kısalmaya başladı. Turizm sektörünün önemli isimlerinden Kaan Kavaloğlu, sahil bölgelerindeki fiyat artışlarına dair çarpıcı bir tespitte bulundu. Özellikle Türk Lirası bazında değerlendirildiğinde, fiyatların %50 ila %80 arasında bir artış gösterdiğini vurguladı. Bu rakamlar, tatilcilerin cüzdanlarında hissedilen yükün boyutunu açıkça ortaya koyuyor. Kavaloğlu, "Tatilcilerin fiyatlarla ilgili değerlendirmelerinin bir sonucu da kalma süreleri oldu. Ortalama konaklama sürelerinde ise gözle görülür bir azalma meydana geldi," şeklinde ifade etti.

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu?  29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi?

Öğrenciler dikkat; Okullar ne zaman yaz tatiline girecek? Tarih değişti mi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön