16 / 05 / 2024

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili büyük etki ile vuran 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda 40 ülkenin enerji bakanları, bölgenin toparlanması için destek sözü verdi.



Doğal afet, doğal nedenlerden kaynaklanan ani ve beklenmedik olaylar sonucunda meydana gelen yıkıcı olaylardır. Doğal afetler, yer kabuğu hareketleri,  volkanik patlamalar, çığlar, sel, kasırga, fırtına, yangın, deprem ve tsunami gibi birçok farklı şekilde gerçekleşebilir.

Doğal afetler, insanlara, hayvanlara, bitkilere ve yapısal yapıların çoğuna ciddi zararlar verebilir. Bu olaylar, can kaybı, yaralanma, evsizlik, açlık, su kaynaklarının kirlenmesi, gıda kıtlığı ve ekonomik kayıplar gibi sonuçlara yol açabilir. İnsanların yaşadığı alanlarda, doğal afetlerle başa çıkmak  için acil durum hazırlıkları, risk azaltma, afet yönetimi ve afetlere dayanıklı yapılar inşa etmek gibi çeşitli önlemler alınabilir.

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

Doğal afetlerin etkilerini azaltmak ve afetler sonrasında hızlı bir şekilde toparlanmak için, hükümetler, sivil toplum kuruluşları ve bireylerin işbirliği önemlidir.

 Afet riski yüksek olan bölgelerde, afetlere karşı hazırlıklı olmak ve önlemler almak önemlidir.

 

Tarım Müdürlüğü kampanya başlattı! Deprem bölgesinde buna acil ihtiyaç var!

Yüreğimizin yandığı şu günlerde İş Bankası'ndan harika bir haber geldi! Tüm borçlar silinecek! Bu habere hemen bakın

ŞOK!..ŞOK..! ŞOK..! Faturası kabarık gelenler! Bakanlıktan son dakika sürprizi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön