02 / 05 / 2024

5 litrelik ayçiçek yağına ŞOK indirimi! Toz şeker fiyatları da düştü (11 Mayıs fiyat listesi)

5 litrelik ayçiçek yağına ŞOK indirimi! Toz şeker fiyatları da düştü (11 Mayıs fiyat listesi)

Ayçiçek yağlarında yeni sezon başlamadan önce fiyat listeleri günbegün yenileniyor. Ukrayna tarafından dünyaya pazarlanan ayçiçek yağları savaş yüzünden her an pahalanma riskiyle karşı karşıya. Marketler de ellerindeki ayçiçek yağı stoklarını eritiyor.



ŞOK 11 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK marketlerde Çarşamba gününde; televizyondan fırına, blender setinden saklama kaplarına, bardak setlerinden sebzeliğe, matkap çeşitlerinden dondurmaya kadar pek çok üründe indirim yapıldı.

ŞOK marketlerde ayrıca 5 lt Evin ayçiçek yağları ile 5 kg Kristal toz şekerde sürpriz indirimler de dikkatlerden kaçmıyor.

5 litrelik ayçiçek yağına ŞOK indirimi! Toz şeker fiyatları da düştü (11 Mayıs fiyat listesi)• 5 lt Evin Ayçiçek Yağı 146.50 TL

• 2 lt Evin Ayçiçek Yağı 65 TL

• 1 lt Evin Ayçiçek Yağı 32.50 TL

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön