10 / 05 / 2024

5 milyon liraya kadar faizsiz kredi! Başvuru tarihini kaçırmayın

5 milyon liraya kadar faizsiz kredi! Başvuru tarihini kaçırmayın

İstanbul Kalkınma Ajansı aracılığı ile 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi verilecek. İşletmeler, söz konusu olan kredi desteğinden faydalanmak için 13 Ocak 2023’e kadar başvuru gerçekleştirebilecek. İşte detaylar…



6 AY GERİ ÖDEME YOK

Özel olarak KOBİ ölçeğinde yer alan firmaların ürünlerini ülkemi haricinde dünyanın dört bir yanına ulaştırmasını neden olan dijital satış kanalları için birçok firma, finansmana ihtiyaç duymakta. Bunu elde edebilmek için de harekete geçen İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), İstanbul’da bulunan işletmelerin dijital dönüşümlerini gerçekleştirmeleri için de Dijital Dönüşüm İstanbul Faizsiz Kredi Desteği Programı’nı ilan etmiş oldu.

İstanbul yer alan dijital dönüşüm olgunluk analizi ve yol haritasına sahip olan işletmelere faizsiz kredi desteği sunulacak.

Toplam bütçesi 200 milyon Türk Lirası olan program kapsamında işletmelere; 2 milyon ila 5 milyon Türk Lirası arasında, ilk altı ayı geri ödemesiz 24 ay vadeli faizsiz kredi desteği sunulacak.

İŞLETMEYE ÖZEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM

Program ile birlikte işletmelerin üretim, yönetim, müşteriye erişim, işgücü vb. hususlarda dijital dönüşüm çalışmaları işletmeye özel şekilde hazırlanmış yol haritasına göre gerçekleştirilecek. Söz konusu işletmeler ise söz konusu kredi desteğinden yararlanmak için 13 Ocak 2023’e kadar başvuru yapabilecek.

 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi! Başvuru tarihini kaçırmayın

ABD’den flaş karar! Benzin fiyatları düşecek!

En düşük emekli maaşı 5 bin 500 mü oluyor? Tek bir rakam konuşuluyor!

Avro Bölgesi’nden rekor! Enflasyon zirve yaptı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön