29 / 04 / 2024

7 milyon emeklinin beklediği promosyon müjdesi geliyor. Yarış yeniden hızlanacak.

7 milyon emeklinin beklediği promosyon müjdesi geliyor. Yarış yeniden hızlanacak.

İktidara yakın yazar kamu bankalarının promosyon yarışına katılmak için çalışma yaptığını ancak nihai kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verileceğini yazdı. İşte merak edilen o rakam



Emekli maaşlarına verilen promosyonlarla ilgili yarış bir miktar soğudu ve bankalar promosyon miktarını 7500 ile 8000 lira bandına sabitledi. Promosyon kampanyalarının süreleri bir kez daha uzatılırken emeklilerin nakit promosyon miktarının 15 bine çıkarılmasıyla ilgili beklentisini güçlendirecek bir gelişmeyi iktidara yakın yazar köşesinde yazdı. Emeklilerin uzun süredir kamu bankalarının promosyon yarışına katılması yönündeki beklentisiyle ilgili gelişmeyi Sabah Gazetesi yazarı köşesinde ele aldı. Kamu bankalarının yarışa katılmasıyla özel bankaların verdikleri promosyon miktarlarını bir kez daha artırmaları gündeme gelecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön