16 / 05 / 2024

7 milyon emeklinin beklediği promosyon müjdesi geliyor. Yarış yeniden hızlanacak.

7 milyon emeklinin beklediği promosyon müjdesi geliyor. Yarış yeniden hızlanacak.

İktidara yakın yazar kamu bankalarının promosyon yarışına katılmak için çalışma yaptığını ancak nihai kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verileceğini yazdı. İşte merak edilen o rakam



Sabah Gazetesi'nden Ekonomi Yazarı Dilek Güngör bankaların promosyon yarışına katılması beklenen ama bir türlü harekete geçemeyen kamu bankalarının yakında emekli nakit promosyon yarışına katılacağını yazdı. İktidara yakınlığı ile bilinen gazetenin aktardığına göre kamu bankaları promosyon yarışa katılmak için bir teklif hazırlayarak hükümete sundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön