02 / 05 / 2024

75 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi!

75 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en çok araştırılan konuları arasında yer almaktadır. Özellikle prefabrik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. İşte detaylar!



PREFABRİK EV YARDIMI NEDİR?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar prefabrik ev yardımının olup olmadığını sorguluyor. Prefabrik ev yardımı yapılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından barınma yardımı adı altında olan prefabrik ev yardımı; Prefabrik evlerin inşaat maliyetlerinin karşılanması için verilen yoksulluk sınırının altındaki konut sakinlerine dair bir finansman desteğine denilmektedir.

75 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi!

PREFABRİK EV YAPTIRMA ŞARTLARI VAR MI?

Prefabrik evin inşa edileceği arsanın tapusu olmalıdır, arsa hisseli ise hissedarlardan alınan muvafakatname mutlaka olmalıdır,

  • Mimari projenin yapılması gerekmektedir,
  • Elektrik, su ve kalorifer tesisatı projelerin olmalıdır,
  • Statik proje hazırlanması gerekir,
  • Ebatlı ya da röperli kroki çıkarılması da prefabrik ev yaptırma şartlarından biridir.

Peki Prefabrik evler ne kadardır? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön