02 / 05 / 2024

AB anlaşmaya vardı! Tüketici ve ekonomiyi yüksek fiyatlardan koruyacak düzenleme 15 Şubat'ta yürürlüğe girecek.

AB anlaşmaya vardı! Tüketici ve ekonomiyi yüksek fiyatlardan koruyacak düzenleme 15 Şubat'ta yürürlüğe girecek.

Vatandaşı ve ekonomiyi yüksek doğal gaz fiyatını karşı korumak için önemli bir adım atan AB tavan fiyat uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. AB daha önce de Rus petrolüne tavan fiyat getirmişti



Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, doğalgaza megavatsaat başına 180 avro tavan fiyat uygulanması konusunda anlaştı.AB üyesi 27 ülkenin enerji bakanları, Avrupa'daki enerji krizine karşı alınacak önlemleri ve ithal doğal gaza uygulanacak tavan fiyatı görüşmek üzere Brüksel'de toplandı.

"TAVAN FİYAT" NASIL UYGULANACAK?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön