02 / 05 / 2024

ABD'de 3.6 milyar dolarlık Bitcoin vurgununda iki tutuklama!

ABD'de 3.6 milyar dolarlık Bitcoin vurgununda iki tutuklama!

ABD'nin en büyük kripto para hack olaylarından biri olarak tarihe kaydedilen Bitfinex'in hacklenmesi olayına ilişkin yeni gelişme yaşandı. Konuyla alakası tespit edilen iki kişi tutuklandı. 94 bin Bitcoin'e ise el kondu.



Yetkililer adreste bulunanların tamamı bağlantılı

 ABD de 3.6 milyar dolarlık Bitcoin vurgununda iki tutuklama!

Adalet Bakanlığı yetkilileri, tutuklamanın Lichtenstein'ın bulut depolama hesaplarından buldukları izleri takip ederek konuyla ilgili özel anahtarını içeren bir dosyaya erişim sğladıktan sonra yapıldığını söylüyor. Yetkililer, söz konusu adreslerin "neredeyse tamamının hack olayıyla doğrudan bağlantılı" olduğunu kaydediyor.


Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön