06 / 05 / 2024

AÇA ile üst düzey toplantıları gerçekleştirilecek!

AÇA ile üst düzey toplantıları gerçekleştirilecek!

Toplantıya katılım sağlayacak AÇA heyetinde AÇA Genel Müdürü Hans Bruyninckx, Avrupa Komisyonu Çevre Direktörü Timo MAKELA ve de AÇA üst düzey uzmanları yer alacaklar.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) yetkilileri arasında ilişkilerin geliştirilmesi Avrupa Çevre Bilgi ve Gözlem Ağı  (EIONET)  paydaşlarının karşılaştığı sorunlar, kurumların AÇA’dan talepleri ve Avrupa Çevre Durum Raporu (SOER) 2015 hazırlıkları konularında üst düzey bir toplantı gerçekleştirilecek.

Bu toplantı çerçevesinde 14 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek ve saat 10.30’da başlayacak olan toplantının sabah oturumuna ilgili kurumların üst düzey temsilcileri ve kurumların AÇA Birincil Odak Noktaları tarafından katılım sağlanacak.


-Çevre Ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 13.30’daki Oturuma İştirak Edecek-

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılacağı 13.30’daki oturum bakanlık makam toplantı salonunda ve üst düzey kurumların temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecek.

Toplantının ikinci gün sabah oturumuna kurumların birincil odak noktaları tarafından katılım sağlanacak. İkinci gün devam edecek toplantıda kurumların EIONET uygulamalarında karşılaştığı sorunlar, muhtemel işbirliği konuları, AÇA raporlamaları, AÇA’dan beklenti ve talepleri ve SOER 2015 hazırlıkları konuları görüşülecek.


-Toplantılara Avrupa Çevre Ajansı’ndan Üst Düzey Yetkililer Katılacak-

Toplantıya katılım sağlayacak AÇA heyetinde AÇA Genel Müdürü Hans Bruyninckx, Avrupa Komisyonu Çevre Direktörü Timo MAKELA ve AÇA üst düzey uzmanları yer alacaklar. 

Toplantıya ülkemizden de Dışişleri Bakanlığı, AB Bakanlığı üst düzey temsilcileri ile AÇA ve EIONET çalışmalarında yer alan diğer ilgili kurumların üst düzey temsilcileri ve uzmanları katılım sağlayacak.



Geri Dön