01 / 09 / 2024

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, yeni uygulamaya aldığı kredi avantajıyla gelir belgesi gerektirmeyen bir seçenek hizmete alıyor. Kampanya kapsamında, süratli ve peşin ihtiyacı olan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar kredi elde edebiliyorlar.



BAŞVURU DETAYLARI

QNB Finansbank, süratli ve kolay bir halde bireysel kredi başvurusu yapma olanağı sunmaktadır. Mobil uygulama üstünden yapılan başvurular, problemsiz bir tecrübe sağlamaktadır. Kampanyaya katılmak için ise sadece TC kimlik numaranızı 5030 numaralı hatta mesaj olarak göndermeniz yeterlidir.

Emekli vatandaşları da düşünen QNB Finansbank, düşük faizli kredi avantajını büyütmektedir. Kredi notu 1400 ve üstü olan emekliler, süratli ve kolay kredi alma avantajına sahiptir. Banka, 100.000 TL'ye kadar ve 24 ay vadeli gereksinim kredisi alternatifi sunarak müşterilerinin finansal gereksinimlerini uygun faiz seviyeleriylr karşılamaktadır. Kredilerin süratli bir şekilde onaylanması ve kullanılması için basit başvuru aşaması uygulanmaktadır. Başvuru neticeleri ise sadece 5 dakika içinde bildirilmektedir.

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, süratli kredi onayları, basit başvuru süreci ve uygun faiz seviyeleriyle müşteri memnuniyetine odaklanmış bir bankadır. Greksinim duyulan fonlara süratli bir şekilde erişebilmek için vatandaşlar, QNB Finansbank'ın sunduğu kredi olanaklarından faydalanabilirler. 

QNB Finansbank, Türkiye'de faaliyet gösteren bir bankadır. 1987 yılında Finansbank olarak kurulan banka, 2016 yılında Katar merkezli olan QNB Group tarafından satın alınmış ve QNB Finansbank adını almıştır.

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Media Market'ten bomba gibi bir kampanya daha! Tarih verildi sakın kaçırmayın

Bütçe dostu Tecno Spark 9 Pro avantajlı fiyatı ile satışa çıktı


Geri Dön