06 / 05 / 2024

Axess’ten inanılmaz kampanya! Kuruş masraf ödemeden 15 bin TL veriyor! Üstelik taksitle!

Axess’ten inanılmaz kampanya! Kuruş masraf ödemeden 15 bin TL veriyor! Üstelik taksitle!

Çeşitli kampanyalarıyla müşterilerine ve yeni müşteri olacaklara uygun fiyatlı kredi imkanı sunan Axess, pek çok firma ile yaptığı işbirlikleriyle de fatura indiriminden ekstra puan kazanmaya pek çok avantaj sağlıyor. Axess’in son kampanyası ise nakite sıkışanları çok mutlu edecek. Banka başvuranlar



Nakit ihtiyacı olan, telefonunu, televizyonu yenilemek isteyenin yüzünü güldürecek nakit avans kredisi kampanyası için internetten kolayca başvuru yapılabiliyor.

Axess masrafsız taksitli avans kampanyasına, banka şubelerinden ya da internet üzerinden axess resmi internet sayfasından başvuru yapılabiliyor.

Axess’ten inanılmaz kampanya! Kuruş masraf ödemeden 15 bin TL veriyor! Üstelik taksitle!

 İstediği miktarı ve vade farkını belirtenlerin başvurusu onaylandıktan sonra, nakit para hemen hesabınıza yatıyor.

ONAYLANDIĞINDA ANINDA DİJİTALDEN KULLANMA İMKANI

Axess Kart sayfasında yer alan bilgilere göre, avans kredisi onaylandığında anında dijitalden kullanmaya başlayabildiğiniz gibi, kartınız da doğrudan adresinize gönderiliyor.

Kampanyaya başvurmak için internetin yanı sıra Axess’in 444 25 25 numaralı müşteri hizmetleri hattı da kullanılabiliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön