06 / 05 / 2024

Nakite sıkışanlara müjde! Halkbank'tan 50 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı!

Nakite sıkışanlara müjde! Halkbank'tan 50 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı!

Nakite sıkışan vatandaşlar ihtiyaç kredilerine yöneliyorlar. Halkbank da kamu bankası sorumluluğunda vatandaşlara ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında nakit desteği veriyor. Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanya koşullarına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...



Vatandaşlar ticari amaçlar dışında eğitim, seyahat, evlilik, taşınma, alışveriş, beyaz eşya gibi harcamaları için ihtiyaç kredilerine yöneliyorlar. Nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler bankaların kredi kampanyalarını inceliyorlar. Bu kapsamda Halkbank da kamu bankası sorumluluğunda vatandaşlara ihtiyaç kredisi nakit desteği veriyor. Peki, Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanya şartları nelerdir? 

Halkbank önemli bir kredi imkanını daha müşterilerine duyurdu. Halkbank müşterilerinin talepleri doğrultusunda şekillenen ihtiyaç kredisi kampanyası ile finansal destekler sunmaya devam ediyor. 

Nakite sıkışanlara müjde! Halkbank tan 50 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı!

36 AYA KADAR VADE İMKANI

Halkbank müşterileri talep ettikleri ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade imkanı ile kullanabilme imkanı buluyor. Ancak burada devreye BDDK sınırlamaları giriyor. 50 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri azami 36 ay vade ile verilirken 50 bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerinin azami vade süresi 24 ay olarak belirleniyor. 

Kredi kullanan müşteriler kullandıkları ihtiyaç kredilerini kişisel bütçelerine yapılan ödeme planları ile geri ödüyorlar. Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çeken müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,94 kredi faizi uygulanıyor. 

Nakite sıkışanlara müjde! Halkbank tan 50 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı!

36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan bir müşterinin bankaya her ay kredi taksiti olarak 2.066 TL ödeme yapması gerekiyor. 

24 ay vadeli 100 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan bir müşterininise bankaya her ay 5.485 TL kredi taksit ödemesi yapması gerekiyor. 

İhtiyaç kredisi kullanacaklar dikkat! En uygun kredi hangi bankada?

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ucuz kredi fırsatını kaçırmayın: Başvurular başladı!

Üç bankadan kredi notu düşük olanlara af geldi! Herkese 10 bin lira...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön