27 / 04 / 2024

Adil Karaismailoğlu'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

Adil Karaismailoğlu'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalar yaptı. Milliyet'te yer alan habere göre Bakan Adil Karaismailoğlu,Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak "Haziran ayının sonuna doğru temeli atılacak." dedi.

Adil Karaismailoğlu dan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

Bakan Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı:

"Kanal İstanbul güzergahında 6 köprü var. Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte haziranda atacağız. Diğer köprülerin de imalatlarına devam ediyoruz. 2021, Kanal İstanbul için önemli bir yıl olacak. Hedefimiz, ihalelerimizi yapıp çalışmalara tam gaz başlamak. Artık bunu bir an önce yapmalıyız çünkü burası İstanbul'daki boğaz trafiğine alternatif bir su yolu projesi. İmar planları ve askı süreçleri bitti. İnşallah önümüzdeki yıllar, Kanal İstanbullu yıllar olacak."

 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve deprem açıklaması!


Geri Dön