28 / 04 / 2024

Adios Çeşme Bodrum Kalem Adası'ndaki otellerde indirim sağlıyor!

 Adios Çeşme Bodrum Kalem Adası'ndaki otellerde indirim sağlıyor!

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ve adios Premium, Çeşme, Bodrum ve Kalem Adası’ndaki anlaşmalı otel ile restoranlarda indirim fırsatı sunuyor



Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ve adios Premium, Türkiye'nin en güzel tatil beldelerindeki seçkin beach, otel ve restoranlarda yüzde 10 indirim imkanı tanıyor. 


Kart sahipleri Bodrum’da Balıkçı Sait, Divan Palmira, Dodo Beach, Garo’s, Ottoflamm, The Marmara Beach, Yu Otel ve Zazu Lounge’da indirim fırsatından yararlanabiliyor.


Çeşme’de ise 15 Eylül Kıraathanesi, Asmahan, Aqua Beach, Babylon Aya Yorgi, B House, Bu’ra, Cadde 75, Cevat’ın Yeri, El Beso, Ferdi Baba, Göz Lounge, İmren Han Cafe, İncirli Ev, Köprü Bistro, Köşem Emin’in Yeri, Marrakech, Mi Casa, O Ev Otel, Paparazzi, Picante, Sole Mare, Suare Marin, Sun&Sea, Wineway ve Yaya’da yapacakları alışverişlerde aynı şekilde indirim kazanma fırsatını yakalıyor. 


Aynı zamanda Türkiye’de ilk ve tek ada oteli olma özelliğini koruyan Kalem Adası Oliviera Resort’ta da bu indirimden faydalanılabiliyor. 


Ayrıca bu seçkin beach, otel ve restoranlarda Crystal kart sahipleri yüzde 15,  World Platinum kart kullanıcıları ise yüzde 10 indirimden yararlanabiliyor. 



ADİOS’UN ÖZELLİKLERİ


Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ve adios Premium ile kazanılan puanlar uçak yolculuklarının yanı sıra kara ve deniz ulaşımından araç kiralamaya, otel konaklamalarından tur paketi satın almaya kadar seyahat ile ilgili her türlü harcamada kullanılabiliyor. Worldcard’ın tüm özelliklerine sahip olan ve tüm kampanyalarından yararlanılan adios ve adios Premium ile günlük alışverişlerden ve kampanyalardan kazanılan puanlar seyahat için kullanıldığında 5 kata kadar daha değerli hale geliyor. Puanların yetmemesi durumunda Avanspuan kullanılabilirken, aile puanı uygulaması ile aile bireyleri arasında puanlar birleştirilerek çok daha kolay seyahat edilebiliyor. Refakatçi bileti sayesinde kredi kartı ile satın alınmış bir biletle uçan adios ve adios Premium sahipleri, ikinci bilete yüzde 25 indirimli sahip olabiliyor.


Gidiş-dönüş uçma zorunluluğu yaşamayan kart sahipleri, tek yön bilet de satın alarak seyahat edebiliyor. Bunların yanı sıra puanları ile aldıkları uçak biletleri için ayrıca alan vergisi ödemiyor.


Tüm yurt dışı alışverişlerinde taksit fırsatlarından da yararlanabilen adios ve adios Premium sahipleri 100 TL ve üzeri duty freeler dahil tüm alışverişlerinde taksit ayrıcalıklarından yararlanıyor.


adios ve adios Premium’un sunduğu seyahat sigortası sayesinde, puanlar ile alınan uçak biletlerinde vize işlemleri için talep edilen sigorta poliçesinin ayrıca alınmasına gerek kalmıyor. 


adios ile seyahat planlamak için ise 444 0 444’ ten ulaşılabilen Yapı Kredi Seyahat Hattı’nı, adios Premium ile seyahat planlamak için ise 444 0 446’yı.aramak yeterli oluyor.



Geri Dön